Chapter 2 - Speed

Previously:
”Du tycker att vi är det eller hur?” fråga Justin och mötte min blick. ”Jag tycker att ni är vaddå?”

”Skräp,” han vände sig från mig så hans blick var på vägen igen.
”Det spelar väl ingen roll vad jag tycker. Eller hur?”
Han svarade inte. Han vände huvudet och kollade på mig, men svarade inte. Då och då bet han sig i sin läpp, min blick åkte alltid till dom där han gjorde det. 
Att känna folk från södra sidan kanske inte var så fel, jag menar Zach var ju trevlig, och om min bror känner dom så skulle väl jag också kunna.
”Ja, Zach är trevlig. Men det är bara för att han kommer från Australien och hans syster tvingar honom oftast att vara snäll. Och nej du vill inte lära känna oss.”
Min blick for snabbt till Justin. Shit, sa jag det där högt.
Jag sa inget utan vände bara min blick mot vägen igen. Min blick landade på skylten som kom framför oss. 
Södra Sidan.

Min blick for till det stora huset mitt ute i ingenstans. ”Vart är vi?”
”Mitt hus…?” Han sa det mer som en fråga.
”Gulligt,” vi hoppade ut ur bilen och han låste den så fort jag stängde den ”bor du själv?”
”Babe, om du vill ha sex så är det bara att fråga.” flinade Justin mot mig samtidigt som vi gick.
”I dina drömmar Bieber,” spottade jag fram. ”Men seriöst bor du själv?”
Han skaka på huvudet ”Nä, jag bor med Zach, Olivia, hans syster förresten och Sebastian.” Jag nickade som svar och gick in genom dörren in till hans hus. ”Känn dig som hemma.”
Jag tog av mig mina skor och kollade runt. Allt var litet och mysigt. ”Kom så går vi in på mitt rum.”
Vi gick upp för trappan och kom fram till tre dörrar. Han öppnade ena dörren, ”Här är badrummet, bredvid är Olivias och mitt emot här är mitt.”
Han gick in i sitt rum och drog av sig tröjan, jag stannade i dörröppningen medans min blick stannade på hans mage. Jag måste ha stirrat ett tag för helt plötsligt hörs ett skratt utav honom. ”Bebe, gillar vad du ser huh?”
Jag skakade på huvudet och kände hur mina kinder blev helt röda. Men med den stora självsäkerheten kom min röst ut ”Absolut inte.” Lögn.
”Om du säger så,” flinade han. ”Vill du sova? De andra kommer nog inte förens om någon timma och klockan är redan halv två.” Justin la sig ner på sägen fortfarande med jeans och utan tröja.
”Sure. Vart ska jag sova?”
Han klappade på platsen bredvid honom på sin stora dubbelsäng. ”Bredvid mig, självklart. Men det är bara en one time sak och för att du är Oliver’s syster.” Jag stannar kvar i dörröppningen, men säger inget. ”Kommer du eller?”
”Skulle jag kunna få nått och sova i?” jag bet mig lite löst i läppen och han nickade.

Han kom fram och gav mig en svart stor tröja. Jag tackade och skyndade mig snabbt in till badrummet. Jag tvättar bort de lilla sminket jag har på mig, jag kollar mig i spegeln och ler. Jag tar på mig den stora svarta tröjan jag fick utav Justin, den går enda ner till mina lår så min rumpa syns inte.
Jag gick ut ur badrummet och gick in i Justin's rum igen. Han låg på sängen och spelade på sin mobil. Jag gick på andra sidan och hoppade upp på sägen och drog sedan täcket över mig. Jag la mitt huvud på kudden och suckade. Justin slutade spela och släckte lampan som var tänd bredvid han sedan lade han sig ner också.
Jag hade så många tankar i huvudet. Först om hur Oliver inte hade tänk på att berättat vad han gjorde, sedan var det om Noel som ljugit för mig och det fick mig inte ur huvudet. Hon sa annars alltid att vi inte skulle ljuga för varandra men enda så gjorde hon det. Sedan tänkte jag på James. Tänk om de dödar honom? Han får skylla sig själv, Oliver har sagt till honom flera gånger på skolan om att han inte skulle röra mig.
Jag vände på mitt huvud och såg att Justin låg med sin blick över mig.
"Varför kollar du på?" viskade jag fram. Han skakade på axlarna som om de inte var nått och vände sig om.
Jag vände mig om och blundade när jag kände hur tröttheten kom över mig.

Mina ögon fladdras upp när jag hör någon skrika bredvid mig, jag kollar på klockan och den visas halv 6 på morgonen. Jag vänder mig mot Justin som sparkas i sömnen. Man ser tårar rinna ner hör hans ögon. Han grinar?
Jag tar fram min hand och försöker få tag i ena hans hand.
”Justin.” säger jag försiktigt för att försöka lugna ner honom, men han lugnar inte ner sig.
Jag tar tag i hans axlar och skakar på honom den här gången. Han ögon flyer snabbt upp, han kollar in i mina ögon någon sekund för att sedan putta bort mig.
Han sätter sig upp och andas högt ut, han rygg är helt svettig.
”Justin är du okej?” frågar jag försiktigt. Han nickade utan att vände på sig.
”Vad drömde du om?” Min nyfikenhet kom fram.
”Inget.” sa han surt. ”Hur mycket är klockan?”
”Halv sex.”
”Du borde somna om, du har bara sovit i 3 timmar.”
Varför brydde han sig om jag bara hade sovit i några timmar.
”Du med.”
”Jag kan inte. Inte efter drömmen.” svarade han enkelt.
Jag tog tag i hans handled, ”Kom.” Han lade sig ner nära mig, hans högra arm for runt mig och flätade sina fingrar med mina sedan han gosade ner sig lite i mig. ”Sov nu.” jag tryckte min kropp lite mer mot honom så vi båda somnade igen.

Jag vakande upp och Justin låg inte kvar i sängen längre. Jag tog min mobil och såg att den var halv 11 redan. Shit! Pappa kommer bli sjukt sur om han märker om inte jag är hemma. Snabbt tar jag på mig mina kläder från igår och skyndar mig ut ur rummet. Med snabba steg går jag försiktigt ner för trappen - jag hatar att gå i andras trappor – och möter Justin, Oliver, Zach, Sebastian och en tjej.
”Alessandra, du är vaken.” börjar Oliver när jag kommit ner för de sista trappstegen.
Jag nickade på huvudet ”Hej” börjar jag försiktigt och kliar mig lite på armen.
”Sovit gott?” Min blick möter Justin som kollar på mig. Jag vänder min blick mot Oliver och nickar med ett litet leende.
”Måste inte vi åka hem.” frågar jag Oliver, jag hade ju för i helvete skydat mig ner.
”Nepp, pappa ringde mig nu på morgonen och frågade vart vi var, jag sa att vi hade stuckit tidigt iväg i morse. Föresten, det här är Sebastian och Olivia, Zach syster.” Jag slappande av lite över att jag inte behövde oroa mig för pappa längre.
”Hej.” sa jag försiktigt. Sebastian gav mig ett leende och vinkade lite som fick mig att le. Olivia kom fram till mig och kramade mig. Oj, jag var inte beredd på det men jag kramade om henne också.
”Okej Olivia hon behöver inte dina kramar det första hon gör när hon vaknar upp.” sa Zach och Olivia skratta lite.
”Det är lugnt jag har inget emot det.” sa jag och skrattade till lite.

Jag och Olivia börja prata och börja lära känna varandra. Hon berättade att hon inte var tvungen att vara med sin bror och följa med överallt och om allt de gjorde – Oliver lät henne förklara saken varför de höll på som de gjorde – hon hade bara velat följa med och lämna Australien och bara komma bort.
För killarna hade det börjat med droger sedan hade det spårat ur så de var tvungna att börja använda pistoler också.
Det hade hunnit gått en halv timme och jag började bli hungrig.
”Finns det något att äta här? Jag vill verkligen ha frukost och en kaffe.” fråga jag Olivia tyst.
”Nej, vi får åka till något café för att äta då.” Båda ställde sig upp ”Killar vi ska åka och äta, hänger ni med? Vi kan ringa de andra också.”
De andra höll med och någon utav killarna skulle ringa de andra. Jag och Olivia tog Olivers bil och killarna fick åka i Justins bil eller nått.
”Följ efter oss okej?” sa Justin innan han hoppade in i hans bil. Jag nickade och startade motorn på hans Lamborghini, sedan vände jag mig mot Olivia. ”Vet du vilket ställe vi ska till?”
”Ja, de bestämde Sweet’s n’ Treat’s, har du varit där förut?”
”Japp. För då slipper vi vänta på dem.”
Justin började köra ut från deras får och jag kom efter. Han kör snabbt men jag hänger på.
”Vad håller Justin på med?” frågar Olivia. ”Jag vet inte, tycker du att jag ska köra om och komma före till caféet?”
”Ja absolut så de får känna hur det är att bli slagen utav en tjej.” skratta Olivia fram som svar.
Jag kollade back så att det inte kom en bil som körde på andra sidan förbi oss innan jag bytte fil, ändrade växel och tryckte ner gasen. Jag trycker ner hårdare och ser hur jag börja komma ikapp killarna. Jag byter växel igen och gasar mer. Någon sekund senare står jag bredvid Justin’s bil. Alla killars – utom Oliver’s som skrattar – har gapande ansikten. Både jag och Olivia skrattar innan jag gasar till och åker om de och byter fil, så jag är framför dem och gasar iväg ännu en gång.
Justin försökte flera gånger köra om men klarade aldrig. Fem minuter senare var vi framme vid caféet och såg de andra vänta där lutandes mot deras bilar.
Vi hoppar ur bilen och både jag och Olivia skrattar.
”Vart är de andra och vad skrattar ni åt?” frågar Dylan när vi kommit ur.
”Vänta så ska du få se.” skrattar Olivia fram. Hon går fram mot de andra och jag ser Noel stå där lutandes mot en kille som har armarna om henne. Hon möter min blick och viskar något till kollen han nickar och ger henne en kyss på kinden.
Hon kommer fram till mig och står precis framför mig. Hon kollar på mig innan jag tappar allt och kramar om henne. Hon kramar snabbt tillbaka.
”Förlåt,” viskar hon fram. ”jag skulle ha berättat, men Oliver ville inte att du skulle får redan på vad han gjorde, det var därför jag tog med dig igår. Och jag är ledsen att jag bara lämnade dig.”
Jag svara inte utan nickade bara.
”Vart är de andra föresten?” Jag släpper taget om henne och skrattar. ”Vi körde ifrån dom. Nu kommer dom.” jag pekade mot den svara bilen som kom och parkerade. Alla fyra killarna kom ut ur bilen.
”Bra jobbat syrran, du har i alla fall nått i blodet som jag lärde dig.”  viskade Oliver i mitt öra för att de andra inte skulle höra.
”Som om jag skulle glömma.” skatta jag fram och han skratta med.
”Alessandra hur gjorde du det där?!” Skrek Zach fram och hoppade på mig lite.
That's one secret I'll never tell.” sa jag och blinkade med ena ögat och log. Han skrattade och skakade på huvudet och lämnade oss för att möta den andra killarna.
”Ey Bieber! Du blev slagen av en tjej i ett bil race, hur känns det?” skatta Sebastian fram och alla andra –förutom jag som bara kollade på honom- började också skratta förutom Justin.
”Hållkäften. Det var bara nybörjartur.” Han tog av sin keps och drog en hand genom sitt hår och satte på sig den igen. ”Hur vet du att det var nybörjartur?” fråga jag honom. Alla tystnade och kollade på oss.
”Whatever. Ska vi gå in och äta eller inte?”
Ett par harklar hörde och några ja:n sedan gick vi in.

Vi satt oss vid ett bord för många och vi är 11 stycken och det blev ganska pratigt.
”Hej och välkommen till Sweet’s n’ Treat’s, mitt namn är Johanna och jag är eran servitris. Vill ni börja med något att dricka och medans ni kollar på era menyer?” frågade hon och log.
Vi alla ville ha en kaffe var för att vakna upp av allt som hände igår. Då och då kunde jag känna Justin’s blick på mig.
Jag vände mitt huvud mot honom och log.
Vi började med drickor och sedan valde vi vad vill ville äta.
Jag hade fått redan på den andra killarnas namn också. Jag visste redan Charlie, men jag fick träffa honom riktigt nu, sedan var det Mason och Lucas. De båda var trevliga, men Lucas var lite flörtig.
Jag kände mig lite obekväm med hur Lucas kollade på mig och jag antar att Justin märkte det för att han la en arm runt bakom mig och kom närmre mitt ansikte.
”Han är alltid sådär, oroa dig inte. Jag skyddar dig babe.” viskade han och skrattade tyst.
”Han är inte den enda, håller du inte med?”
Han låssas gapa förvånat ”vem pratar du om?”
Jag fnissa till ”Kanske personen som har en arm runt om mig.”
Justin skulle precis svara när en röst hann för.
”Ey! Justin, ta bort din arm från min syster.”
Han tog bort sin arm och himlade på ögonen och skattade sedan lite.

 

”Bro, jag gjorde ingenting, jag pratade bara lite med henne.”
”sure, sure.”
Vi hade alla en trevlig stund till sammans och allt tills vi var tvungna att åka hem.
Jag och Oliver skulle åka åt vårat håll och de andras skulle åt deras håll. Vi sa hejdå och jag kramade om alla tills jag kom till Justin som stod och kollade på mig innan han pratade, ”vad då? Får inte jag också en kram?”
Jag skattade och gick fram till honom och kramade honom.
”Glöm vad som hände inatt.” viskade han i mitt öra. Jag skakade på huvudet, jag kunde inte göra det. För att vara ärligt så hade jag inte sluta tänkt på det. Jag hade vakant upp en gång till och såg då att Justin låg med sin arm runt om mig och med ansiktet mot min nacke.
Han kollade mig i ögonen sedan lutade han sig ner och la en kyss på min kind. ”Glöm det bara.”
Sedan gick han.

”Vad pratade du och Justin om på parkeringen?” fråga Oliver när vi kommit en bit på vägen hem.
”Inget speciellt. Bara en liten sak.” svarade jag och bet på min nagel.
”Du måste sluta med det där, det är äckligt.” Oliver slog bort min hand från min mun.
”Jag vet.”


Justins perspektiv:

Jag drog i mitt hår, jag vet inte vad jag ska göra. Jag har aldrig känt så här förut.
”Bieber. Hur är det man?” Zachary avbröt mina tankar.
” I don’t know man.” sa jag ärligt. Jag vet inte helt och hållet varför jag sa det men de hände bara.
”Tänker du på Alessandra?”
”Varför skulle jag göra det?” fråga jag arg.
”Bro, jag såg dig kolla på henne när vi satt och åt. Och jag såg den lilla pussen på henne kind.”
”Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad som hände.”
”Jag hörde att du skrek i natt igen, samma mardröm?”
”Japp.” sa jag enkelt.
”Det blev tyst snabbt vad hände?”
Jag bet mig i läppen. Skulle jag berätta för honom? Han är ju liksom min bästa vän.
”Alessandra väckte upp mig och sedan så låg jag och höll om henne och drömde inge mer om det.” förklarade jag helt och hållet.
”Det är inget fel med det. Hon får dig att må bra och du har bara träffat henne en gång.”
”Skulle det vara fel om jag började gilla henne och det är Oliver’s syster?” frågade jag enkelt.
”Så du giller henne?” frågar Zach snabbt.
”Zachary, det sa jag aldrig. Jag menar, tror du det skulle varit okej? Jag menar tror du att han kommer säga nej för jag kommer förstöra hennes liv för någon utav våra fiender kan göra något mot henne?”
”Jag tror att han inte skulle vara helt okej med det från början, men när han ser hur glad du kanske skulle göra henne om hon gillar dig tillbaka kanske han kan acceptera det. Jag skulle gjorde det med Olivia. Och det där med fienderna, vi visste inte ens om att han hade en syster förens igår, bara var hans syster fångar nog deras uppmärksamhet.”
”Vad tycker du jag ska göra bro? Jag har aldrig känt så här förut, och jag har bara träffat henne en gång och hon kommer från den sidan.” Jag ville säga mer om hur jag kände, men jag kunde inte jag har inte mod till om det.
”Du kan ju börja med att lära känna henne först. Och bara för att hon kommer från den sidan betyder det inte att hon inte kommer gilla dig, liksom en utav våra bästa vänner kommer där ifrån.”
”Men han är annorlunda, han är en kille hon är en tjej.”
”Men gör vad du vill, har du hennes nummer?” Jag nickade.
”Smsa henne nu då, fråga om hon vill göra nått någon dag.” sa Zach en sista gång innan han lämnade mig i vardagsrummet för att gå till sitt rum.

Skulle en tjej som Alessandra kunna gilla mig? Jag menar, jag är i ett gäng, jag är farlig. Jag dödar folk och jag gillar det.
Men känslan jag gick när jag kunde somna om med henne i mina armar var otrolig och när jag kysste hennes kind fick jag den där speciella känslan igen och det kändes bra.
Jag kunde inte tänka på det mer. Jag måste duscha för att rensa mina tankar. Jag vet inte hur jag ska göra än.
Jag hoppar in i duschen och sätter på vatten, det ljumma vattnet rinner ner från mitt hår ner för axlarna och ögonen. Jag vet inte ens om hon gillar mig. Jag menar hon ville ju att jag skulle hålla om henne så hon borde ju gilla mig lite? Jag kan fortfarande inte få mina tankar i styr.
Jag duscha klar och går och lägger mig i stället.
Jag öppnar min mobil och går in på mina kontakter och söker efter Alessandra. Jag kollar på hennes namn innan jag trycker in ett sms till henne.

Till: Alessandra
Hey, vill du göra något i morgon?
-J

Jag bet mig i läppen och tryckte sedan på sänd. Klockan är halv 12 hon kommer nog inte att svara. Jag la undan mobil och blunda. Men mina ögon for upp fem minuter senare av ett pip från min mobil.

Från: Alessandra
Visst. Kom och hämta upp mig halv 12 hos mig.
-A


YEY!! JAG FICK UPP ETT KAPITEL OCH JAG GJORDE PRECIS KLAR DET! SÅ DET ÄR DÄRFÖR DEN KOMMER UT NU VID 1 PÅ NATTEN! DET BLEV 2948 ORD OCKSÅ!!!!

Kommentarer från er söta läsare.

Har du skrivit så här förut? För du är riktigt duktig, kanske att det går lite väl anabbt i kärleks livet...men what ever!

2014-01-19 // 07:40:13
» V

Bra du är på att skriva :)

2014-01-19 // 16:05:23
» Elin

Det går för snabbt!😰
Annars jätte bra!😍👌

2014-01-19 // 17:21:56

Super bra !

2014-01-19 // 21:50:57

Näsa kommer idag vah?

2014-01-25 // 12:25:13

Åh så bra

2014-01-25 // 21:17:42

Skulle inte ett kap komma up igår?😯

2014-01-26 // 14:42:07

OMB! MeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeR!!!!!!

2014-01-27 // 17:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus